Om Ope

Bærekraftig design

Ope tilbyr møbelløsninger til vegg og gulv, som bygger på ideen om gjenbruk og sirkulær økonomi. I dagens marked forandrer livet seg stadig, og vi i Ope ønsker å tilby et fleksibelt og bærekraftig alternativ i møbelbransjen. Dette kan vi skreddersy for eller med deg - gratis. Med vårt patenterte system kan du fornye hjemmet ditt til å passe din unike stil igjen og igjen, uten å betale mer enn førstegangssummen, uten verktøy og på en miljøvennlig måte.

Det lekre nordiske designet ble utviklet av Lars Urheim og Eirik Høvik Helgesen fra 2011, med ett mål om fremtiden: ”Å bli best i verden på bærekraftige løsninger for møbler”. Det kan virke som et stort mål for en liten gründerbedrift fra Stavanger, men med online tilstedeværelse og god gammeldags deltakelse på messer, har vi allerede rukket å strekke oss helt til både Oslo og USA. 

Historie

Fremover blir det også lagt enda større vekt på digitaliseringen av Ope, både innad i firmaet og ut mot kundene våre. Vi ønsker å være tilgjengelige for alle, med minst mulig påvirkning av miljøet. Det vil si at mesteparten av kommunikasjonen vår skjer digitalt.

Tidligere har Ope vært på ICFF ( International Contemporary Furniture Fair ) i New York to år på rad, med Norsk Industri - Designindustrien. Samt hatt utstilling på Scandinavia House på Park Avenue, og i høst var vi også med på ODF ( Oslo Design Fair ), hvor vi skal tilbake to ganger til i 2018. Vi er personlig engasjerte i Ope, og brenner for sirkulær økonomi og gjenbruk - så det er viktig for oss å være tilstede på arrangementer som dette så langt det lar seg gjøres. Det var blant annet slik vi traff vår samarbeidspartner i USA, og viser hvor viktig det er å være tilstede personlig for å fremme sitt budskap, og visjon for fremtiden. 

Gründer og daglig leder Lars Urheim har satt seg noen delmål underveis for å nå drømmen om å bli best i verden på bærekraftige møbler, de kan du lese om her . Abonnér gjerne på nyhetsbrev, eller følg oss på Instagram og Facebook for videre nyheter og tilbud underveis i utviklingen.

0%