Personvernerklæring

Innledning

Her omtales reglene som omhandler personopplysninger som samles inn via nettbutikken opehome.no og partnere vi bruker til CRM og i markedsføring. Utover personvernpolicy gjelder kjøpsbetingelsene for Ope.

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes opp til en identifiserbar person. Dette kan være navn, adresse og kjøpshistorikk. Ved å ta i bruk nettstedet og tjenester som tilbys via Ope, samtykker du til at vi kan samle og bruke personopplysninger slik det fremgår i denne personvernerklæringen.

1.) Ansvar

Ope AS (Org.no 897 065 452) er ansvarlig for å behandle dine personopplysninger etter personopplysningsloven og norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.  

2.) Opplysninger vi samler inn

For å kunne levere så gode tjenester og service som mulig, samler vi blant annet inn informasjon om dine personopplysninger. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger. 

2.1) Informasjonskapsler (cookies)

Informasjonskapsler er tekstfiler som lagres lokalt på din datamaskin når du besøker en nettside. Når du bruker våre tjenester, lagres informasjon som vi helt anonymt bruker for å forstå våre besøkende bedre. Informasjonen som blir samlet inn, er data/statistikk som sier noe generelt om den besøkende, trender og bruksmønstre. Dette bruker vi til å tilpasse og optimalisere nettsiden og til målgrupper for annonsering. 

2.2) Opplysninger via nyhetsbrev

Vi bruker MailChimp som utsendelsesverktøy for vårt nyhetsbrev. I verktøyet lagrer vi denne informasjonen om deg:

 • - E-postadresse og navn
 • - Ordre- og kjøpshistorikk
 • - Informasjon om åpningsfrekvens for nyhetsbrevet og hva du trykket på
 • - E-postklient
 •  

  2.3) Opplysninger du gir oss 

  Når du registrerer deg og/eller handler i nettbutikken, må du oppgi navn, adresse og gyldig e-postadresse. Opplysningene lagres av oss, og informasjon om eventuelle kjøp blir lagt til dine opplysninger. Dette gjør vi for å kunne administrere bestillingen din og for å kunne tilby deg en optimal service når du kontakter oss. 

   3.) Deling av dine personopplysninger

   Vi deler i utgangspunktet ikke dine personopplysninger med andre. Unntaket er hvor vi samarbeider og kjøper tjenester fra andre selskaper for å håndtere frakt og betaling ved kjøp av varer i nettbutikken. Ope tar nødvendige tekniske og juridiske tiltak for å sikre dine personlige opplysninger.

   CRM-system
   For å administrere kjøp og e-post til våre kunder og abonnenter, samarbeider vi med selskaper som tilbyr CRM-systemer.

   Betaling
   For å håndtere betalingen ved et kjøp, samarbeider Ope med selskaper som spesialiserer seg på betalingsløsninger.

   Oppkjøp, fusjon og salg
   Din informasjon kan deles med en tredjepart dersom Ope blir kjøpt opp, solgt eller inngår i en fusjon.

   4.) Dine rettigheter

   Du har rett til å finne ut hvilke av dine personopplysninger Ope håndterer. Du har også rett til å få disse utlevert. I tilfeller hvor Ope ikke trenger informasjonen for å oppfylle juridiske krav, har du rett til å få dine personopplysninger som Ope behandler slettet av Ope.

   5.) Endringer

   Ope forbeholder seg retten til å endre personvernerklæringen. Eventuelle endringer vil bli annonsert på Opes nettside én måned før de trer i kraft.

   6.) Kontaktinformasjon

   Har du spørsmål om personvernerklæringen eller vår bruk av personopplysninger, kontakt oss gjerne på e-post post@opehome.com eller på telefon 400 99 899.


   Versjon 1.0

    

   0%